22 Nisan 2016 Cuma

Nivea Arındırıcı Temizleme Jeli İncelemesi

     Ürün Okyanus yosunu ve Hydra IQ ile zenginleştirilmiş bir formüle sahip. Peki nedir bu Hydra IQ?
Hydra IQ, Nivea'nın geliştirdiği bir cilt bakım teknolojisi. Cildin doğal nemlendirme mekanizmasını güçlendirerek 24 saat aktif olarak nemlendirmektedir.
    Ürünün güzel şeffaf sayılabilecek bir ambalajı var. Kokusu hafif, rahatsız etmeyecek düzeyde. Hoş bir kokusu var. İçerisinde çok minik tanecikler bulunmakta. Böylece hafif bir peeling etkisi de var. 
    Ürün, gözenekleri temizleyerek sivilce ve siyah noktaları önlemeyi ve azaltmayı, ciltteki doğal yağ oluşumunu azaltıp cildin doğal nem dengesini koruyarak parlamayı önlemeyi ve cildi canlandırmayı amaçlıyor.




     Ürünü suyla ıslatılan yüz, boyun ve dekolte bölgesine uyguluyoruz. Temizleme etkisini göstermesi için biraz masaj yaptıktan sonra ılık suyla duruluyoruz. 
     Yaklaşık bir aydır ürünü kullanıyorum. Karmadan yağlıya dönük bir cildim var. Arındırıcı temizleme jelini kullandıktan sonra yüzde gerilme oluşmuyor. Gözenekleri güzel temizliyor ve cildi matlaştırıyor. Ciltteki yağlanmayı yavaşlattığını söyleyebilirim. Ben bu üründen memnun kaldım. Kullanıp deneyenler varsa yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim :)

Siz Nivea ürünlerinden hangilerini kullanıyorsunuz? Memnun musunuz? Temizleme jeli olarak önerebileceğiniz ürün var mı?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder